Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bunun yürekin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapılarımız üste her kanatta stabilite ve desteği fazlalıkrmaya yarayan iki menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını henüz da tezyit etmek muhtevain kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleabat fitil (şişen fitil, şnöbetirilebilir conta) kullanıyoruz.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı essah kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yangın kapısı bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Ivedili Yangın Kapısı’nda yangın baplarımız, emniyet ve konulevselliklerini zait güçlü nitelikli aksesuarlarla müşterek gelir. İşte yangın bapsı aksesuarlarımız: 

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Dışarıdan methale munis bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), bağırsakeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine manzara nazaran ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı Yangın Merdiveni Kapısı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri nedeniyle baplar hüsran görmez.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde kâin insanların ve vesair ruhluların yangın veya herhangi bir ivedi perese esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, kuruluşlması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde belde Yangın Kapısı Fiyatları almaktadır.

Fevkda zemin yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page